2001 TL ve Üzerindeki Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Menu

Çiçek Balı 850 Gr (Kazdağı Bölgesi)

Kategori: Bal Ürünleri

0₺ 500₺ İndirim Miktarı
  • Çiçek balı, polifloral bal ve arıcılık ürünüdür. Arılar tarafından bu tür balların toplanması Mayıs ayında başlar ve Eylül ayına kadar sürer. Bu balın temel özelliği, onlarca çiçekten nektar ve polen toplanmasıdır. Çiçek balının özellikleri arılar tarafından toplanan nektara bağlıdır.

  • Çiçek balı, polifloral bal ve arıcılık ürünüdür. Arılar tarafından bu tür balların toplanması Mayıs ayında başlar ve Eylül ayına kadar sürer. Bu balın temel özelliği, onlarca çiçekten nektar ve polen toplanmasıdır. Çiçek balının özellikleri arılar tarafından toplanan nektara bağlıdır.

ÖZELLİĞİ

Balımız, Kaz Dağları’nın eşsiz havasıyla beslenen Edremit Körfezinin onlarca çeşit çiçeklerinden, arılarımız tarafından toplanan nektar ve polenlerin bir araya gelmesiyle oluşan tamamen doğal üretim ile elde edilmiştir.

FAYDALARI

1- Hastalıklara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir: Çiçek balı kışın ılık su ya da süt ile tüketildiğinde vücudun direncini arttırır.

2- Boğaz ağrısına iyi gelir: Düzenli aralıklarla bal tüketmek boğazı yumuşatır ve ağrıyı dindirir.

3- Tatlı ihtiyacını karşılar: Tamamen organik olan çiçek balları ne kadar tatlı olursa olsun kandaki şeker oranını yükseltmez. Hem tatlı ihtiyacını karşılar hem de kilo aldırmaz.

4- Doğal bir antibiyotiktir: Nezle, grip, sinüzit gibi kışın sık görülen hastalıklara karşı koruma sağlar.

5- Enerji verir: Sabahları bal yemek, güne çok daha zinde başlamanızı sağlar.

6- Eklem ağrılarına iyi gelir: B12 oranı oldukça yüksek olan çiçek balı eklem ve kas ağrılarına iyi gelir.

7- Kalsiyum ve demir açısından zengindir.

Çocukların sağlıklı kemik gelişimi için tüketilmelidir.

NOT:

1 yaşından küçüklere bal yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.

Doğal olduğundan kristalleşebilir. Bu haliyle tüketebilir veya kavanozu 45 derece sıcaklıktaki suda bir süre bekleterek çözebilirsiniz.

Güneş ışığından koruyunuz.

Unutulmaması gereken bir husus var; bal bir gıdadır, ilaç değil, şifadır.  Devamlı tüketildiğinde vücut direncini artırır, hastalıklara karşı korur. 

Tasarlanmaktadır.